Nejnovější recenze ze sekce Jídelní židle
- Židle jsou hezké, ale opěrka by mohla být vyšší.
Bohužel, ještě nemám v užívání.
- Židle jsou krásné.Moderní,hezký design.
- jsou lehké
Židle jsou krásné,moderní. Akorát k mému stolu.Děkuji
Spokojená
Tato židle působí jednoduše a elegantně. Montáž není nijak náročná ani složitá. Má jistou vrstvu polstrování, takže se na ní i příjemně sedí. Je vhodná i na delší posezení u kávy. Pokud máte malé děti, za oddělitelným podsedákem se drží drobky. Jinak je povrch snadno čistitelný- bílá barva tedy v tomto případě není překážkou- spokojenost.
Tato jídelní židle má plastový sedák, který nepůsobí příliš bytelným dojmem. Hloubka sezení je víc, než dostatečná. Posezení odpovídá faktu, že je zcela bez polstrování. Bez polštáře není na delší posezení u kávy. Na druhou stranu, u stolu působí jako elegantní prvek.
dostupnost produktu
- Velmi dobrá kvalita
- Jednoduchá montáž
- Pohodlná
- Koupila jsem 3 ks. Jedna židle má malinko jiný odstin ,liší se i rozměrově a i sklon opěrky je jiný
- Levné
- Asi dlouho nevydrží
- v porovnání s podobnými židlemi, cena a je pohodlná.
- Pěkné vybarvení a provedení
- Bytelné.
- Krásné.
Nejprve jsme si kupovali židle pro sebe a nyní jsme vybrali podobné pro rodiče k vánocům. Židle jsou bytelné, byli jsme až překvapeni. Je to kvalitní práce a já mohu jedině doporučit.
Velká nabídka a u nás velká spokojenost.
- Židle jsou celkem pohodlné
- Vypadají hezky
- Nevypadají moc bytelně
- U jedné židle mi přišly dvoje stejné nohy takže jsem si musela vrtat abych to mohla pořádně přišroubovat
Příjemně se na nich sedí.
- velmi příjemné sezení
- hezká barva
krásná funkční židle
Masivní a skvěle vypadající židle za dobrou cenu, vyrobená i pro vyšší váhovou kategorii.
- Vzhledově i materiál mě na první pohled zaujaly. Především klenutí opěradla.
- Klenutí opěradla je bohužel velmi nízko, /málo jsem si to prohlédla/, což zkracuje hloubku sedu.
- Kvalita provedení.
- Kvalitní sedák a celkový vzhled židle je fajn
- Pohodlná
- Nekvalitní chrom!
Židle je bytelná, celkový vzhled je fajn, ale zblízka jdou vidět nedostatky na chromu, což mi teda dost vadí za ty peníze. Buď je to poškrábané, nebo vrstva chybí, koroze či co.. jak na madlech tak i nohách.. Takže podruhé bych už nekoupila.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »