Nejnovější recenze ze sekce Jídelní židle
Solidní "tvrdá" židle (ideální pro "zádaře". Lehce se houpe, což je příjemné. Vzhled luxusní. Je překvapivě těžká (z mého pohledu jde o výhodu).
Spokojenost a komunikace příjemná.I když se vyskytl problém,tak to bylo rychle vyřešeno k mé spokojenosti.Děkuji moc.
- pohodlná židle
- Bez návodu. Ani na internetu není.
- Samolepící chrániče na nohy židlí nedrží
Konec nohy židle je zakulacený, tzn. že samolepící chrániče, které byly součástí balení na nohách nedrží a z konce židle při pohybu sjíždí.
- Otočná, pohodlná židle
- Vysoké opěradlo, díky sníženým područkám se pohodlně vejde pod stůl
- Součástí balení byli i nalepovací polštářky proti poškrábání podlahy
- Lehké skládání, bytelná kovová konstrukce
- Moderní vzhled
Židle jednoduchého tvaru a s pohodlností křesílka.
Nábytek je kvalitní
Opravdu pěkná židle, jednoduchá montáž, příznivá cena na trhu
levné, krásné, pohodlné
Vpadají dobře a jsou kvalitní, dobře se na nich sedí, cena úžasná
Vyhoda nakup.
- kvalitní židle
- hezký design
- velká nosnost
Prostě paráda za velmi slušné peníze!
Všem vřele doporučuji.
- Označení komponentů nebylo lehce pochopitelné. Rozdíl mezi jednotlivými součástkami je velmi malý, z obrázku nepochopitelný, ale pokud součástku dáte na jiné místo, nelze pokračovat v montáži, naopak je nutné celé rozšroubovat a začít znova.
- kvalita, cena
- Židle jsou velice pěkné.
- Pohodlně se na nich sedí.
Židle vypadá hezky ,kvalitní materiál odstín jak na obrázku .Spokojenost .Zboží jsem vyzvedávala osobně velmi příjemná obsluha
Velmi dobře se na židli sedí, vypadá přesně jako na obrázku, hodlám zakoupit ještě jednu.
Můj nákup byla židle, tedy nic převratného. Ale podoba dodaného produktu se nijak nelišila od "reklamní" fotky v nabídce, po sestavení vypadá židle solidně, nějaký čas spolu jistě prožijeme v dobrém. Ocenil jsem i rychlost celé akce, v sobotu navečer jsem objednal a zaplatil, v pondělí krátce po poledni jsem zboží měl doma. Nemám negativní zkušenost, proto dávám 4,5 bodu a rozhodně firmu i její produkty doporučuji.
Viktorín
Je pohodlné a má moderní vzhled.
kvalita odpovídá ceně, přivítala bych, pokud by na spodní části sedadla bylo opracované do hladka, což by se samozřejmě muselo projevit v ceně
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »